image descriptionBack

Big Pillows

Zorgt voor het ultieme buitenleven gevoel

Met onderscheidende designs op het gebied van trendy loungekussens en hip buitenmeubilair zorgen voor beleving op het strand, horecaterras, dakterras, uw eigen tuin of uw indoor loungearea is onze missie.

Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van ontwerpen en produceren van loungemeubilair en het inrichten van zowel bedrijfsmatige als privé buitenlocaties. Onze meubelen zijn te vinden in beachclubs en andere horecagelegenheden, daarnaast leveren wij ook aan particulieren.

Naast onze standaard meubelen (banken, ligbedden, tafels, stoelen, zitzakken en poefen), ontwikkelen wij ook meubelconcepten op maat en worden al onze kussen op klantspecificatie gemaakt. U kunt bij ons dus ook terecht voor het leveren van kussens op uw eigen meubilair. Dus, geheel naar eigen wens uw eigen kussens laten maken.

ultieme buitenleven gevoel
kwaliteit uitstraling duurzaamheid

KWALITEIT IN UITSTRALING EN DUURZAAMHEID

Onze producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat ze een hoogwaardige uitstraling moeten hebben en duurzaam moeten zijn. Onze ervaring met het inrichten van strandtenten heeft ons geleerd dat onze producten bestand zijn tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Kortom investeren in Big Pillows levert u jarenlang buitengenot op.

ALL WEATHER PROOF

De samenstelling van onze kussens en het gebruik van specifieke stoffen zorgen ervoor dat onze kussens zich niet allen qua design en vormgeving onderscheiden maar ook bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Onze kussens kunt u het gehele jaar buiten laten liggen zonder kwaliteitsverlies, wij hebben hiervoor een speciale waterwerende binnenhoes ontwikkeld.

Al onze kussen- en matrashoezen zijn behandeld met een vlekken- en waterafstotende Scotchgard en volledig UV en zonlicht werend. We werken onder andere met buitenstoffen van Sunbrella. Dit maakt het geheel geschikt voor alle weertypen. Je kunt de meubels en kussens dus dag en nacht buiten laten staan/liggen.

Daarnaast zijn de hoezen van onze kussens eenvoudig op 30 graden te wassen zonder vormverlies. Geen angst meer voor vlekken in uw kussen want de door ons gebruikte stof is van de hoogste kwaliteit.

all wheater proof
ultieme buitenleven

HET ULTIEME BUITENLEVEN

Big Pillows zorgt ervoor dat haar afnemers het ultieme buitenleven beleven. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat u terrasinrichting volledig naar u wensen wordt vormgegeven. Naast onze meubelen, welke naar wens op maat voor u gemaakt worden, heeft u de keuze uit breed assortiment aan kleuren voor uw kussens.

Wilt u ook het ultieme buitenleven genieten en uw terras inrichten met net dat beetje extra uitstraling dan denkt Big Pillows graag met u mee om uw terrasdromen te realiseren. Informeer ons via de contact pagina over uw wensen en bekijk vooral de nieuwe brochure.