Kussen

Alle (sier)kussens van Big Pillows worden worden gevuld met vlokken. Deze vulling is compact en stevig, maar heeft wel de zachtheid waardoor het kussen lekker en comfortabel voelt in de rug. De buitenhoes is gemaakt een hoge kwaliteit outdoor stof, is duurzaam en makkelijk in onderhoud.


 • Halve Big Pillow

  Halve Big Pillow

  De afmetingen van een halve Big Pillow is 100 x 57 cm. Het kussen heeft een vlokkenvulling en wordt voor al onze (rug)kussens gebruikt. De vulling is compact en stevig, maar heeft wel de zachtheid waardoor het kussen lekker en comfortabel  aanvoelt. De buitenhoes is gemaakt een hoge kwaliteit outdoor stof, is duurzaam en makkelijk in onderhoud.

  Wilt u meer weten over de stoffen die wij gebruiken? Klik hier


 • in Line 5 P.

  in Line 5 P.

  De afmetingen van één inline kussen is 57 x 41 cm. De vijf kussens zijn aan elkaar genaaid zodat ze altijd goed op de bank liggen en u ze ook weer makkelijk in één keer van de bank haalt. Het kussen heeft een vlokkenvulling en wordt voor al onze sierkussens gebruikt. De vulling is compact en stevig, maar heeft wel de zachtheid waardoor het kussen lekker en comfortabel in de rug voelt. De buitenhoes is gemaakt een hoge kwaliteit outdoor stof, is duurzaam en makkelijk in onderhoud.

  Wilt u meer weten over de stoffen die wij gebruiken? Klik hier