Stoffen

Stoffen loungekussens

Onze buitenstoffen bestaan uit de mooiste collecties met de laatste trends en tijdloze basis kleuren. Ze voldoen aan de allerhoogste eisen voor langdurig outdoor gebruik. De stoffen zijn:

  • UV bestendig. De stoffen verkleuren niet en voldoen aan de hoogte norm: norm 8.
  • rot- en schimmelvrij. Natuurlijk is het wel belangrijk om de instructies goed in acht te nemen.
  • eenvoudig te reinigen met water en chloor.
  • water- en vuilafstotend behandeld.
  • soepel en duurzaam en zelfs nagenoeg kreukvrij.
  • ademend. Het textiel houdt geen vocht vast.

Alleen de beste stof voor onze buitenkussens is
goed genoeg

De kussens van Big Pillows zijn voorzien van een water werende binnenhoes, gemaakt van de allerbeste outdoor stoffen van Sunbrella. Deze stoffen gaan niet schimmelen, zijn en blijven kleurecht, zijn antibacterieel behandeld en ook nog met de garantie dat ze vuil- en waterafstotend zijn. De stoffen zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en bovenal gemakkelijk succesvol te reinigen: in een waterbad op 30 graden Celsius met chloor. 

Stoffen loungekussens zijn waterwerend en ademend

In een comfortabel kussen zit polyether met lucht dat zich verplaatst zodra u erop gaat zitten. De kussens zijn “water werend” en niet “waterdicht”. Waterdicht betekent namelijk luchtdicht. Zou het kussen luchtdicht zijn dan hoeft er feitelijk geen polyether meer in maar een afsluitbaar ventiel en wordt het een luchtbed.

Een kussen moet natuurlijk buiten, in een zonnige en warme atmosfeer en ook in een vochtige omgeving nog wel kunnen blijven ademen om verstikking van de polyether vulling en dus schimmelvorming te voorkomen.
De zitmatrassen en rugkussens kunnen prima tegen een regenbui en kunnen overdag buiten blijven liggen. 's Nachts binnenhalen blijft wel noodzakelijk.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.