Tuinmeubelen voor particulieren

Big Pillows ontwerpt al ruim 15 jaar buitenmeubels. De terrasconcepten en ontwerpen worden al jaren goed ontvangen. Horeca terrassen, beachclubs en andere ondernemers met een terras werden enthousiast van de creaties van Big Pillows met de slimme, opvallende en vooral prettige oplossingen. Steeds vaker kregen we de vraag of de verschillende meubels ook voor in de achtertuin geleverd konden worden. En dat kan voortaan!

Big Pillows maakt nu ook buitenmeubels voor bij u thuis.

Vanaf nu kunt u ook thuis genieten van de bijzondere, opvallende, robuuste en kwalitatief hoogwaardige buitenmeubels. Tot voor kort was Big Pillows vooral bezig met het ontwerpen van complete, grote terrasconcepten. Omdat we steeds vaker de vraag kregen wat de mogelijkheden waren voor meubels in een particuliere tuin, zijn we dit proces gaan inrichten. 

Bestel buitenmeubels gemakkelijk in de webshop.

Et voil├á. Zie hier onze nieuwe website met webshop. Laat u inspireren op de inspiratiepagina's en bekijk rustig de hele collectie. Verschillende loungebanken, ligbedden, eettafels, stoelen, banken en hockers vindt u al in de webshop. Deze vullen we natuurlijk regelmatig aan. De collectie staat nog niet volledig online en daarnaast blijven we uiteraard ontwerpen en nieuwe meubels produceren. Heeft u meubels gevonden die in uw tuin perfect zouden staan? Vraag dan gemakkelijk, in enkele stappen een offerte aan. 

Designers gaan voor het terras bij u thuis aan de slag.

Heeft u een offerte aangevraagd? Dan heeft u ook aan kunnen geven welke kleuren u het meest aanspreken. Op basis van uw aanvraag gaan de designers van Big Pillows voor u aan de slag. U ontvangt dus naast de prijsopgave in de offerte ook een voorstel voor uw eigen terras voor thuis. Inclusief een voorstel voor de kleurencombinaties en samenstelling van de kussens. 

U bent intussen vast nieuwsgierig geworden. Kijk rustig rond. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.