Historie

Big Pillows is opgericht in 2004 door Marnix Brouwers, ontwerper van de Big Pillows producten. Tijdens een zomervakantie aan de Turkse Riviera kwam Marnix voor het eerst in aanraking met grote strand- en lounge kussens. Kussens met een reclameboodschap. Daar zijn de eerste ideeën ontstaan en ligt het fundament van Big Pillows.

Zo trots als een pauw

In de afgelopen 15 jaar wonnen we de harten van onze projectklanten. Eigenlijk wonnen deze projectklanten de harten van hun gasten. Ons meubel- en kussenconcept viel in de smaak. De ontwerpen vallen op. Daar waar Big Pillows een terras mocht ontwerpen kregen we uit die directe omgeving er weer vanzelf nieuwe klanten bij. Of dat nu Nieuwvliet, Texel, Rotterdam of Zandvoort was, uit alle hoeken ontvangen we nog altijd direct enthousiaste reacties en verzoeken om een terras in de buurt van een 'Big Pillows terras' in te richten.

Big Pillows strekt de vleugels

Eenmaal volwassen en volmaakt is het moment om uit te vliegen. We willen meer van de wereld verkennen, en de wereld verkent ons. Big Pillows is 15 jaar in ontwikkeling. Heeft jaren geleerd, ontdekt en verovert. Het merk, de concepten en de producten staan. Het is nu tijd om ze nog mooier in beeld te brengen, nog beter te laten zien. En we willen laten zien waar we voor staan. En een bijdrage leveren aan uw terras en zo uw gasten lekker, zacht en soepel laten zitten, liggen of tafelen.

U gaat nog veel meer van ons horen, en meer van ons zien. We gunnen het uw klanten. Zij moeten het Big Pillows concept uiteindelijk zelf ervaren.

Proost, op de volgende 15 jaar!

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.