Liggen

Liggen op een ligbed van Big Pillows is meer dan zonnen. Een ligbed van Big Pillows maakt liggen pure ontspanning. Relaxen en genieten. Niet meer op willen staan. Een ligbed met bijzonder design en voorzien van top kwaliteit kussens. Ligbedden van Big Pillows hebben dus net dat beetje meer. Opvallend en smaakvol. Robuust en gemaakt van de beste materialen.

LEKKERDER LIGGEN OP EEN BIG PILLOWS LIGBED

Big Pillows kiest bij elk ontwerp voor afmetingen die de toepassing maximaal ten goede komt. Specifieke afmetingen maken dat u de meest comfortabele houding heeft. Zo geniet u op een ligbed van Big Pillows in een prettige houding van de zon. En u ligt niet alleen lekker, het meubel is ook hoog genoeg zodat u ook gemakkelijk weer op kunt staan. 

HET KUSSEN MAAKT HET LIGBED AF

De afmetingen van een ligbed van Big Pillows zijn doordacht. Het royale kussen dat speciaal ontworpen is voor het ligbed maakt het geheel tot een bijzonder comfortabel meubel. Ze horen bij elkaar. Samen vormen ze het ligbed dat niet mag ontbreken in een tuin waar u liggend geniet in de zon of juist schaduwrijke plek. 

Het kussen maakt het ligbed af. Het maakt het ligbed comfortabel en daarnaast ook een eyecatcher. Het kussen is ook daadwerkelijk onderdeel van het design. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een ligbed van Big Pillows, geeft u aan welke kleuren uw voorkeur hebben. De ontwerpers van Big Pillows gaan dan voor u aan de slag. Elke bestelling opnieuw ontwerpen we op maat voor u. De samenstelling en kleuren van kussens past Big Pillows helemaal naar uw smaak en wensen aan.

LIGGEN OP EEN EYECATCHER

De hele Big Pillows collectie wordt door veel mensen herkend. De ligbedden ontworpen door Big Pillows zijn stuk voor stuk opvallend, uniek en bijzonder. Ze zijn robuust, stoer en stijlvol. Meubels van Big Pillows worden vaak herkend door de opvallende toepassingen. Precies het doel van de ontwerper van Big Pillows: een positieve indruk en herinnering achterlaten aan diegene die neerstrijkt. De naam Big Pillows is dus niet het belangrijkst maar u het gevoel geven niet meer te willen opstaan. En die ervaring niet meer vergeten en weer willen opzoeken. Samen met een opvallend design maakt dit Big Pillows anders, bijzonder. 

LIGBED VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Tuinmeubels als ligbedden staan vrijwel altijd buiten. In weer en wind. Regen, zon, wind maar ook bijvoorbeeld zonnecrème kunnen sporen achterlaten op kussens en meubels. Big Pillows gaat voor het produceren van duurzame producten. Dus verwerken ze hoogwaardige materialen. Duurzame houtsoorten met FSC keurmerk. Kiest u voor meubels van Big Pillows? Dan kiest u voor genieten op meubels van de hoogste kwaliteit.

NU OOK EEN BIG PILLOWS LIGBED IN UW ACHTERTUIN

Tot voor kort werden vooral horecaterrassen ingericht door Big Pillows. Maar steeds meer mensen willen dezelfde stijlvolle buitenmeubels in de eigen tuin. We willen immers allemaal thuis het gevoel hebben dat we neerstrijken en niet meer willen opstaan. Neerploffen in het zachtste kussen. Samen genieten en mooie momenten creëren in een ideale houding voor dat moment.

De collectie van Big Pillows is daarom sinds kort ook voor uw achtertuin beschikbaar. Bekijk de collectie en ontdek de mogelijkheden voor uw terras. Gewoon bij u thuis. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.