Loungen

Loungen betekent langer blijven zitten. Een lounge meubel is een minder geschikte zitplaats voor een meergangen menu. De collectie buitenmeubelen ontworpen door Big Pillows is ideaal om urenlang te borrelen, te ontspannen, heerlijk genietend in de zon of schaduwrijke plek. Loungen bij Big Pillows is neerploffen in een dik pak kussens en direct voelen niet meer op te willen staan. Waarom zou u eigenlijk nog?

Loungen op meubels met specifieke afmetingen

Alle meubels in de Big Pillows collectie met de toepassing loungen hebben specifieke afmetingen en dat is niet voor niets. Alleen dan krijgt u het gevoel dat loungen heet. De zithoogte is maximaal 45 centimeter en de zitdiepte ligt tussen 80 en 100 centimeter. De rugleuning is licht hellend, een beetje achterover waardoor u even de ogen sluit en het genieten begint. Uw hapje en drankje plaatst u op de bekende bijpassende lage Big Pillows lounge-tafels die een maximale hoogte hebben van 45 centimeter. 

Het juiste kussen voor loungen

Naast de afmetingen van de meubels is ook de keuze voor het juiste kussen heel belangrijk. Een te dun of juist veel te dik kussen maakt dat de zithoogte te veel afwijkt van de ideale houding. Lounge kussens van Big Pillows worden speciaal ontworpen voor elk meubel in de collectie. 

Bijzonder is ook dat de kussens ook onderdeel zijn van het design. U geeft aan welke kleuren uw voorkeur hebben en de ontwerpers van Big Pillows gaan voor u aan de slag. Elke bestelling wordt opnieuw ontworpen: De samenstelling van de kussens past Big Pillows helemaal naar uw smaak en wensen aan.

Loungen op een bijzonder ontwerp

De collectie loungebanken met bijbehorende loungetafels van Big Pillows worden vaak herkend.  Een uniek en bijzonder ontwerp. Toch robuust, stoer en stijlvol tegelijk. Meubels die herkend worden en vooral een positieve indruk en herinnering achterlaten is de wens van de ontwerper van Big Pillows. De merknaam is niet eens het allerbelangrijkst. Vooral het gevoel hebben ergens te zitten waar u niet meer wil opstaan. En die ervaring niet meer vergeten en weer willen opzoeken. Samen met de stijlvolle uitstraling maakt dit het ontwerp van Big Pillows anders, opvallend en bijzonder. 

Loungen op meubels van de hoogste kwaliteit

Lounge meubels staan vrijwel altijd buiten. In weer en wind. Regen, zon, wind maar ook een drankje dat omgaat en zonnecrème kunnen sporen achterlaten op meubels. Big Pillows wil duurzame producten produceren dus worden enkel hoogwaardige materialen verwerkt. Duurzame houtsoorten met FSC keurmerk. Kiest u voor meubels van Big Pillows? Dan kiest u voor loungen op meubels van de hoogste kwaliteit.

Nu ook loungen op een Big Pillows meubel in de achtertuin 

Tot voor kort werden vooral projecten, complete terras concepten ingericht door Big Pillows. Maar wie wil nou niet dezelfde stijlvolle buitenmeubels in de eigen tuin? Thuis willen we allemaal uiteindelijk juist die ervaring: gaan zitten en niet meer op willen staan. Neerploffen in het zachtste kussen. Samen genieten en mooie momenten creëren in een ideale houding voor dat moment.

De collectie loungebanken en tafels zijn daarom sinds kort ook voor particulieren beschikbaar. Bekijk de collectie en ontdek de mogelijkheden voor uw terras. Gewoon bij u thuis. 

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.