Tafelen

Lang tafelen. Buiten eten. Samen lunchen, dineren en nog even blijven hangen. Natafelen en veel gezelligheid. Een eenvoudige hap, een meergangen diner of uitgebreide barbecue. Op de meubels van Big Pillows zit u comfortabel. Kies uw ideale stoel of bank en u zit gemakkelijk een lange middag of avond. Geniet en maak de mooiste herinneringen samen. 

TAFELEN IN EEN PRETTIGE HOUDING

Big Pillows ontwerpt meubels met een specifiek doel en kiest daarbij voor elk meubel bewust voor specifieke afmetingen. Kiest u een tafel, zitbank, stoel of hocker uit de collectie met toepassing tafelen? Dan weet u ook zeker dat u in een houding zit welke ook daadwerkelijk geschikt is voor lekker lang samen buiten eten. De zithoogte is wat hoger dan de meubels uit de collectie loungen en zitten. De rugleuning is recht of licht hellend zodat u gemakkelijk actief aan tafel kunt zitten. De tafel heeft de juiste hoogte zodat u gemakkelijk uw benen kwijt kunt en nog kunt bewegen.   

PASSENDE KUSSENS VOOR COMFORTABELE ZIT

Wanneer u lang wilt tafelen is een juiste houding cruciaal. Kies daarbij ook voor het juiste kussen. Met afmetingen die de houding ten goede komt. Maar ook zacht is en tegelijk voldoende stevigheid biedt. Big Pillows ontwerpt bij elk meubel passende kussens. Samen een logische en perfecte match. De kussens zijn dus ook onderdeel van het design. U kunt bij een offerteaanvraag aangeven welke kleuren uw voorkeur hebben, welke kleuren passen bij uw terras. De ontwerpers van Big Pillows gaan vervolgens voor u aan de slag. Voor elke aanvraag volgt op basis van uw persoonlijke voorkeuren een nieuw ontwerp. De samenstelling van de kussens past Big Pillows dus helemaal naar uw smaak en wensen aan.

BUITEN ETEN AAN EEN OPVALLEND ONTWERP

De collectie eettafels met bijbehorende stoelen, banken en hockers van Big Pillows zijn opvallend en makkelijk te herkennen. Elk ontwerp is uniek en bijzonder. De buitenmeubels zijn robuust, stoer en stijlvol tegelijk. Doel van het ontwerp is om te genieten, fijne momenten creƫren en bijdragen aan de mooiste herinneringen. Een positieve indruk maken en herinnering achterlaten is de wens van de ontwerper van Big Pillows. Met de juiste meubels op de juiste plek, voor de juiste toepassing geloven we daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

TAFELEN AAN MEUBELS VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Tuinmeubels staan, logisch, bijna altijd buiten. In weer en wind. Weersinvloeden als regen, zon en wind en ook een drankje dat omgaat kunnen vlekken achterlaten op meubels. Juist daarom kiest Big Pillows voor het produceren van duurzame producten. Alleen kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt zoals duurzame houtsoorten met FSC keurmerk. Kiest u voor meubels van Big Pillows? Dan kiest u voor buitenmeubels van de hoogste kwaliteit.

NU OOK THUIS BUITEN ETEN AAN EEN BIG PILLOWS MEUBEL 

Big Pillows richtte tot voor kort vooral complete terras concepten in zoals Beachclubs en horeca terrassen. Steeds vaker kregen we de vraag om ook meubels te leveren aan particulieren. Wie wil nou niet dezelfde stijlvolle buitenmeubels in de eigen tuin? We willen allemaal juist thuis het gevoel hebben dat we neer ploffen en niet meer op willen staan. Genieten op comfortabele meubels met heerlijk zachte kussens. Tafelen, lekker lang buiten eten, samen. 

De collectie eettafels, stoelen, banken en hockers zijn sinds kort ook voor u thuis beschikbaar. Bekijk de collectie en ontdek de mogelijkheden voor uw terras. Gewoon bij u thuis. 

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.