Zitten

Op een loungebank zit u wat meer onderuit, aan een meubel voor lang tafelen zit u echt aan tafel. Zoekt u een multifunctioneel meubel? Wilt u wat actiever zitten dan bij loungen en wat meer bewegingsvrijheid hebben dan aan een eettafel? Kies dan voor buitenmeubels die zijn ontwikkeld voor 'zitten'. 

Zitten, relaxen en ook een hapje en ruimte.

Met familie of vrienden om om u heen samen zitten op uw terras met een drankje en een hapje. Af en toe wisselt u van plaats. U schuift een stukje op omdat er nog iemand aanschuift. Dat is zitten op de meubels die zijn ontworpen door Big Pillows met als doel 'zitten'. Er is nagedacht over deze afmetingen, u zit net wat hoger dan op een loungemeubel, maar wat lager dan dat u normaliter aan de eettafel zit. Eromheen voldoende ruimte om te kunnen bewegen. Alleen zo krijgt u het juiste gevoel en beleving passend uw geniet-moment.   

Zitten op het juiste kussen.

Niet alleen de afmetingen van een meubel telt. Het is ook belangrijk om het juiste kussen te kiezen. Door de dikte van een matras verandert uw zithoogte. Goed om dat op het meubel af te stemmen en dat doet Big Pillows voor u. Zo zit u zeker comfortabel, Big Pillows ontwerpt de kussens namelijk bij het meubel. Het is een totaalplaatje! Een matras en kussen zijn onderdeel zijn van het design. U geeft aan welke kleuren uw voorkeur hebben en de ontwerpers van Big Pillows passen de samenstelling van de kussens naar uw wensen aan.

Een bijzonder ontwerp zit wel zo lekker. 

De collectie zitmeubelen met bijbehorende tafels van Big Pillows herkent u gemakkelijk. Het design is uniek. Bijzonder. Opvallend. Robuust, stoer en stijlvol tegelijk. U herkent de meubels maar belangrijker vinden we dat de meubels een positieve indruk en herinnering achterlaten. Vooral het gevoel hebben ergens te zitten waar u niet meer wil opstaan. En die ervaring niet meer vergeten en weer willen opzoeken. Samen met de stijlvolle uitstraling maakt dit het ontwerp van Big Pillows anders, opvallend en bijzonder. Dat is belangrijker dan de bekendheid van de merknaam Big Pillows.

Kwalitatieve zitmeubels

Tuinmeubels staan natuurlijk vrijwel altijd buiten. In weer en wind. Ze worden nat van de regen, kunnen verkleuren door de zon, worden beïnvloed door de wind. En ook een drankje dat omgaat of zonnecrème laten sporen achter op uw tuinbank of tafel. Big Pillows wil vooral duurzaam produceren. Daarom verwerken ze vooral hoogwaardige materialen. De stoffering is dan ook makkelijk schoon te houden en vuil afstotend. Houtsoorten met FSC keurmerk. Kiest u voor meubels van Big Pillows? Dan kiest u voor meubels van de hoogste kwaliteit.

Ga nu zitten op een Big Pillows meubel in uw achtertuin 

Tot voor kort werden vooral horeca projecten ofwel terras concepten ingericht door Big Pillows. Maar wie wil nou niet deze bijzondere, stijlvolle zitmeubels in de eigen tuin? Juist thuis willen we allemaal toch juist die ervaring: gaan zitten en niet meer op willen staan. Neerploffen in een zacht, royaal kussen. Genieten met de mensen om je heen.

De collectie van Big Pillows is sinds kort ook voor u als particulier beschikbaar. Bekijk de collectie en ontdek de mogelijkheden voor uw terras. Gewoon bij u thuis. 

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u snel in!


Meld U vandaag nog aan!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.